KopOp! Leefstijl- en gezondheidscoaching

06 - 55 323 669

Afslanktraject: Gelukkig Gewicht



KopOp! biedt coaching aan moeders die kampen met (ernstig) overgewicht en die de eeuwige strijd met hun lichaam en gewicht zat zijn. KopOp! helpt je een blijvend gewicht bereiken waarbij jij je happy voelt en tevreden ben als je in de spiegel kijkt. We gaan in het traject Gelukkig Gewicht aan de slag met jouw specifieke situatie en jouw eigen persoonlijke doel. Afhankelijk van wat jij wilt bereiken bepalen we samen de route naar het gewicht en lichaam waar jij gelukkig van wordt.

Stop het gevecht met je gewicht

Het Gelukkig Gewicht afslanktraject bij KopOp! zorgt ervoor dat jij niet langer hoeft te vechten met of tegen de kilo's. Je zult je overtollige kilo’s kwijt raken. Maar je bereikt nog zoveel meer. Je hoeft nooit meer te diëten of lijnen. Je krijgt een ontspannen en gezonde relatie met eten. Je zult je lekker in je vel voelen. Je bent niet langer onzeker over de je lichaam. Je bent trots op jezelf en je lijf. Je bent blij met je leven en je gezin. Je weet waar je echt naar verlangt. Je weet wat je echt gelukkig maakt. Je weet welke concrete stappen je zet om jouw wensen te vervullen. Door de betrokken, persoonlijke en motiverende begeleiding van KopOp! boek jij uiteindelijk resultaat!

Thema's van het traject Gelukkig Gewicht:

 • Voeding: dieetverleden, eetgewoonten, gezonde voedingskeuzes, voedingsadvies, boodschappentips, gezonde darmen.
 • Beweging: beweegpatroon, simpele beweegtips, juiste vorm van beweging.
 • Mindset: visualisaties, zelfbeeld, zelfliefde, overtuigingen, ontspanning, aanpak stress, gedragsverandering.
 • Spirit: verlangens, behoeftes, helen van gevoelens, energie, dankbaarheid.



Het traject Gelukkig Gewicht
Wat past bij jou
Tijdens het traject bespreken we in de sessies hoe het je in de tussenliggende periode is vergaan. Wat ging goed, wat kan beter? Waar wil je aan gaan werken? Wat zijn de terugkerende patronen en hoe kun je die gaan doorbreken? We stemmen de verschillende onderwerpen (gezonde voeding, ontspanning, beweging, gedrag) af op jouw vragen, problemen en persoonlijke situatie van dat moment. Er is namelijk niet één manier naar een gezonde leefstijl. Er is alleen jouw manier. Door te kijken wat bij jou past, waar jij behoefte aan hebt en welke veranderingen er bij jou stap voor stap door te voeren zijn, krijg je een leefstijl die bij je past als een maatpak. Je verliest (over)gewicht, gaat je beter voelen en je wordt fit.

Intakegesprek
We starten het afslanktraject met een intakegesprek van 1,5 uur. In dit intakegesprek komen de volgende aspecten aan de orde:
Leefstijlinventarisatie Inventarisatie van jouw situatie zoals thuissituatie, school/werk, (di)eetverleden, etc. lichamelijke activiteit, vrijetijdsbesteding, motivatie, doelen.
Voedingsinventarisatie Inventarisatie van je voedingspatroon. Hiervoor werkt KopOp! Met een voedingsdagboek, dat je bij voorkeur voor het intakegesprek invult. Aandacht voor wat en waarom je eet.
Lichaamsanalyse Metingen om je lichaamsgewicht, vetpercentage en lichaamsomvang te beoordelen. Hiervoor hoef je je niet uit te kleden. Dit onderdeel doen we alleen als jij het wilt.

Aan de hand van alle gegevens bespreken we een plan van aanpak. Besluit je na dit intakegesprek een traject te gaan volgen, dan gaan we tijdens het traject uitgebreid in op diverse aspecten die met jouw probleem samenhangen.
Online Coaching
Online coachingstraject
Als je een coachingstraject wilt volgen bij KopOp!, maar niet in de buurt woont of niet tot reizen in staat bent dan is onlinecoaching misschien een prima alternatief voor jou.

De gesprekken vinden dan niet face-to-face maar via Skype, Facetime of Whatsapp plaats. In de tussentijd ontvang je ook een keer per week een motivatiemail met tips en trucs zodat jij on track blijft om je doel te behalen.
Kosten
Kosten
 • Face-to-face:
 • 1 persoon €75,- p.p per uur
  2 personen €40,- p.p. per uur



Paketten
Pakket Prijs Aanbod
Individueel L €475,- intake + 6 sessies
Individueel XL €745,- intake + 10 sessies
Samen L €250,- intake + 6 sessies
Samen XL €395,- intake + 10 sessies


Reiskosten
Bij bezoek aan huis worden reiskosten in rekening gebracht.
 • € 5,- per bezoek (Binnen een straal van 10 km)
 • €10,- per bezoek (Tussen de 10 en 20 km)
 • €20,- per bezoek (Tussen de 20 en 40 km)



Ervaringen van deelnemers:

 • Ik was te zwaar en had last van deze overtollige kilo's. Bewegen ging wat lastiger, zeker met langere inspanningen kreeg ik last van mijn knie. Dankzij het traject bij KopOp! Coaching ben ik niet alleen afgevallen, maar is ook mijn conditie echt verbeterd. Lange afstanden wandelen tijdens een stedentrip is bijvoorbeeld geen enkel probleem meer. Bedankt Suzanne dat je me op de goede weg hebt gezet. Niets is zo deprimerend als bezig zijn met wat je denkt dat allemaal goed voor je is en je ziet geen resultaat. Dankzij jou eet ik nu goed, gezond, heb geen snaaimomenten meer en kan gewoon een biertje blijven drinken. Het idee en gevoel dat ik niet op dieet ben, is heel fijn. Zo houd ik het nog steeds zonder veel moeite vol.

  Gerrit Zijlmans
 • Ik was te zwaar en het lukte me niet om af te vallen. Door mijn overgewicht had ik ook lichamelijke klachten en bewegen ging niet lekker. Dat is nu wel anders. Mijn gewicht daalt nog steeds, ik leef bewuster, beweeg meer, maak duidelijkere keuzes in wat ik eet. Dankzij de begeleiding van KopOp! heb ik geleerd hoe ik mijn maaltijden op een juiste manier samenstel en om echt met plezier gezond te eten. Heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het 'lijnen' was. Ik voel me veel beter, fitter en heb meer energie. Het geeft me echt een goed gevoel. Suzanne bedankt!!!

  Meggie Janssen
  Meggie Janssen

Wandelcoaching