KopOp! Leefstijl- en gezondheidscoaching

06 - 55 323 669

KopOp! heeft een passie voor alles wat te maken heeft met zo gezond en gelukkig mogelijk leven. Uit persoonlijke ervaring weet zij dat je hier zelf invloed op kunt uitoefenen. Jezelf goed voeden, op zowel fysiek, mentaal en spiritueel vlak ligt hieraan ten grondslag. Kiezen voor een gezonde leefstijl levert je vele voordelen op voor je gewicht, je gezondheid en je gevoel van geluk. Omdat de basis voor een gezonde (op)voeding in de jeugd wordt gelegd, deelt KopOp! graag haar kennis en kunde met moeders en kinderen.

Leer kinderen wat een gezonde leefstijl is
KopOp! is ervan overtuigd dat ouders en opvoeders een voorbeeld zijn voor hun kinderen. Het is de overtuiging van KopOp! dat kiezen voor een gezonde (op)voeding voor iedereen winst oplevert. Vanwege deze overtuiging en passie deelt zij graag haar kennis om zo meer moeders, opvoeders en kinderen bewust te maken. Graag neemt ze hen mee op het pad naar een gezonde leefstijl. Dit doet zij door het houden van workshops en lezingen die ingaan op thema’s die gaan over gezonder eten en leven. Mogelijke thema’s:

  • Gezond en blijvend afvallen: waar begin ik?
  • Gezond boodschappen doen: hoe doe ik dat?
  • Kookles voor kinderen: Gezond leren koken!
Natuurlijk kan er altijd in overleg een thema voor een workshop of lezing bepaald worden. Door kennis, ervaring en enthousiasme is KopOp! in staat de boodschap bij een groep over te brengen.

Voor wie
Voor iedere vrouw die geïnteresseerd is in gezonder leven met of zonder kinderen en daar meer over wil weten. Ook deelt KopOp! graag haar kennis met organisaties die zich bezighouden met het opvangen en begeleiden van kinderen, zoals kinderdagverblijven, basisscholen en sportverenigingen.
Kosten
Afhankelijk van de duur en omvang van de workshop of lezing.
Interesse?
Spreekt een van de thema's je aan? Of heb je zelf ideeën voor een bijeenkomst, maar weet je niet goed hoe deze vorm te geven. Neem dan contact met KopOp! op. KopOp! denkt graag met je mee.