KopOp! Leefstijl- en gezondheidscoaching

06 - 55 323 669

SupermarkttourWe brengen samen een bezoek aan de supermarkt. KopOp! laat je zien je hoe je gezond boodschappen kunt doen.

  • Je krijgt inzicht welke producten uit de supermarkt wél gezond zijn en wat je beter kunt vermijden.
  • Je leert op een leuke manier gezonde producten te herkennen, etiketten te lezen, komt meer te weten over E-nummers, hoeveelheid (verstopte) suiker in een product, goede vetten en andere dingen die je gezondheid en gewicht beïnvloeden.

Gezond eten begint bij slim en bewust inkopen

De supermarkt is uitermate geschikt om de wereld van gezonde voeding te ontdekken. Je wordt je bewust van mogelijke verbeterpunten in je leefstijl. Jij kunt aangeven naar welke winkel je wilt gaan. Wellicht gaat je voorkeur uit naar de winkel waar jij je dagelijkse boodschappen doet. Maar misschien wil je je blikveld verruimen en meer te weten komen over biologische voeding. Een bezoek aan de natuurwinkel is dan ook mogelijk.

Voor wie
Op het gebied van voeding valt er veel te kiezen. Het begint al bij de keuze waar je boodschappen doet: de supermarkt, bio-winkel, internet of op de markt? Maar eenmaal ‘binnen’ is de keuze er reuze. Wat is nou gezond en dus echt goed voor je? De supermarkttour is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil weten over hoe je gezond boodschappen doet. Voor vrouwen die wel wat praktische tips en informatie kunnen gebruiken hoe je het hoofd biedt aan al die ‘gezondheidsclaims’ en verleidingen die je dagelijks in de supermarkt tegenkomt.
Doel/ Resultaat
Je leert welke producten gezond zijn, welke beste keuzes je kunt maken in de supermarkt. Zo wordt het makkelijker voor jou om de juiste keuzes te maken. Je boodschappentas en dus ook je kastjes worden daarna makkelijker gevuld met échte gezonde keuzes. En dat is mooi want de inhoud van jouw boodschappentas bepaalt jouw gewicht en je gezondheid.
Tijd en plaats
Duur: 1.5 uur

In overleg bepalen we tijd en plaats. KopOp! biedt zowel doordeweeks als in het weekend, overdag én ‘s avonds de supermarkttour aan. De tour kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.
Kosten
  • Individueel €75,-
  • 2 personen €37.50,- pp
  • 3 personen €32.50,- pp
  • 4 personen €25,- pp
  • 5 personen €20 pp


Reiskosten
Afhankelijk van de gekozen supermarkt worden reiskosten in rekening gebracht.
  • € 5,- per bezoek (Binnen een straal van 10 km)
  • €10,- per bezoek (Tussen de 10 en 20 km)
  • €20,- per bezoek (Tussen de 20 en 40 km)


Supermarkttour