KopOp! Leefstijl- en gezondheidscoaching

06 - 55 323 669
 • Ik vond de supermarkttour zeer leerzaam. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om de etiketten en verpakkingen goed te lezen. Die geven vaak een verkeerd beeld van wat nu werkelijk de voedingswaarde is. Je weet vaak niet wat er precies inzit. Producten waarvan we denken dat ze gezond zijn, zijn niet altijd goed voor je. Sommigen zitten vol met kunstmatig vervaardigde voedingsmiddelen die negatieve effecten of je gezondheid kunnen hebben. Ik heb er zeker wat van geleerd en zou anderen zeker aanraden om keer met Suzanne mee te gaan.

  G. Toet
 • Ik heb tijdens deze supermarkttour veel opgestoken en beter de weg leren kennen in de supermarkt. Ik weet nu dat ik ingrediëntenlijsten beter moet lezen. Zo heeft suiker bijvoorbeeld vele verschillende namen. Nog een belangrijke tip die ik onthouden heb: ook gedurende de dag groenten eten om aan 400 gram te komen. Kortom: erg leuk en leerzaam.

  C. ten Velden
 • Wat was de supermarkttour leuk en leerzaam. Het was een echte eye-opener om meer te weten te komen over voeding en de voedingsindustrie. Ik heb verschillende dingen opgestoken. Zo heb ik geleerd om etiketten te lezen, nu weet ik echt wat er in een product zit. Ook ben ik meer te weten gekomen over keurmerken en dat ik bewust kan kiezen voor duurzamere producten. Nieuw voor mij was ook dat het verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld de coating uit blik, je lichaam kan vervuilen. Ik heb al aan andere mensen verteld dat deze tour de moeite waard is.

  Martine Dijkstra
 • De supermarkttour was zeer informatief. Vooral meer geleerd over "de kleine lettertjes" op verpakkingen en de verborgen ingrediënten in producten. Het is een laagdrempelige manier om meer te weten te komen over gezond boodschappen doen.

  Elly de Croon
 • Ik vond de supermarkttour leuk en interessant. Ik koop nu bewuster en maak kleine aanpassingen bij het boodschappen doen. Ik neem van de soort producten die ik al kocht nu een betere variant. Ik zou deze tour zeker aan andere aanraden. Je kan gewoon je spullen kopen zoals je altijd al deed alleen in een gezondere versie en het hoeft toch niet duurder te zijn.

  Monique Brandt
 • Ik vond de supermarkttour erg leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen gehoord. Ik ben nu bewuster over wat er op verpakkingen en etiketten staat. Het is een uitgebreide tour waar veel dingen worden uitgelegd op een rustige en eerlijke manier. Je gaat na deze tour anders naar de boodschappen kijken. Ik heb geleerd niet de reclames te vertrouwen, maar zelf kritisch te zijn en zelf te bepalen wat echt goed voor me is.

  Amarantha Pennisi
 • De Supermarkttour was voor mij echt handig en super informatief. Ik heb nu geleerd hoe ik bewuster kan kijken naar de ingrediënten van producten. Ik zou anderen zeker zeggen de tour ook te doen, je weet daarna veel beter waar je op kunt letten in de supermarkt.

  Karima Daoudi
 • Ik vond de Supermarkttour leuk en leerzaam. Keek ik eerder voornamelijk naar het gezonde keuze label, nu weet ik door deze tour dat door naar de ingrediënten te kijken, ik nog bewuster boodschappen kan doen. Deze uitgebreide en duidelijke tour is dus zeker een aanrader als je bewuster wilt worden van wat je koopt.   

  Eveline van der Harst
 • Ik heb tijdens de Supermarkttour geleerd om niet zomaar alles in mijn mandje te gooien en verder te kijken naar wat er eigenlijk precies in een product zit. Iets wat op het eerste oog gezond lijkt, hoeft dat niet perse te zijn. Aan mijn vriendinnen zou ik zeker vertellen dat het een verrijking geweest is voor mijn kennis met betrekking tot wat de supermarkt mij te bieden heeft.   

  Berber uit Den Haag
 • Super bedankt Suzanne! Ik wist niet dat ik zoveel in een uur met jou kon leren over gezonde voeding. Ik dacht zo gezond bezig te zijn, maar jij hebt ons laten zien dat er nog de nodige winst te behalen valt. Het heeft mijn bezoek aan de supermarkt voortaan makkelijker gemaakt. Ik weet nu beter hoe ik kan zien of een product gezond is door het etiket te lezen. En van sommige producten hoef ik dat niet te doen, omdat jij je voorwerk gedaan had en ons de beste keuzes uit het schap hebt laten zien.

  Marja uit Den Haag
 • Een supermarkttour bij KopOp is dé manier om in de praktijk te ontdekken hoe je bewust boodschappen kan doen. Een aanrader!

  Leonie uit Leiden
 • Ik heb echt wat opgestoken van deze tour. Ik heb geleerd waar ik op moet letten als ik etiketten lees en hoe ik de gezondste keuze kan maken in de supermarkt. Daarnaast heb ik ook veel praktische tips gekregen. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat je beter niet in olijfolie kunt bakken en dat roomboter een betere optie is. En dat is nog maar een van de vele tips die je me gegeven hebt. Bedankt!

  Cindy uit Den Haag